• praktijk_00.png
  • praktijk_10.png
  • praktijk_20.png
  • praktijk_30.png
  • praktijk_40.png

pmtactief logo banner

Rianne van Dalen (1994)

In 2021 heb ik mij als psychomotorisch therapeut mogen aansluiten bij pmtActief. Van mezelf ben ik rustig en geduldig en zal afhankelijk van de situatie aanmoedigen, stilzetten, uitdagen en waar nodig confronteren. Binnen de PMT sessies gaan we eerst in beeld brengen waar precies de vraag ligt, waarna we door middel van ervaringsgerichte activiteiten gaan oefenen en experimenteren met gedachtes, gevoelens en gedrag.

Naast de opleiding tot psychomotorisch therapeut, heb ik ook de universitaire master Health Psychology & Applied Technology afgerond waardoor ik meer kennis en ervaring heb kunnen opdoen wat betreft psychologie, lichamelijke en mentale gezondheid, en eHealth. Daarnaast ben ik ook bekend met onder andere mindfulness, schematherapie en ACT.

In mijn werkzaamheden als PMT’er ben ik breed geïnteresseerd maar heb ik voornamelijk affiniteit met volwassenen met spanning- en stressgerelateerde klachten, autisme, niet-aangeboren hersenletsel (NAH), SOLK en chronische pijn. Ik haal veel voldoening uit het verbeteren van de kwaliteit van leven en zie veel belang om op maat de vertaalslag te maken van ervaringen in de zaal naar gedragsverandering thuis, want daar moet het uiteindelijk gebeuren.

Rianne van Dalen