• praktijk_00.png
  • praktijk_10.png
  • praktijk_20.png
  • praktijk_30.png
  • praktijk_40.png

pmtactief logo banner

Contact gegevens

U kunt contact opnemen door via WhatsApp een app te sturen of het contactformulier in te vullen. Let op de email van pmtActief belandt soms in de spam, goed om deze box te checken. Doorgaans wordt de mail binnen 2 tot 3 werkdagen beantwoord met uitzondering van vakanties.

Adres pmtActief:

Erasmusstraat 2
7412 DP Deventer

Tel: 06 289 32 141

Email: Melanie@pmtactief.nl

Contact formulier

File size is too big!

Privacy

Persoonsgegevens die u doorgeeft zullen alleen gebruikt worden om met u contact op te nemen en niet langer bewaard worden dan voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten nodig is.

Voor meer informatie kunt u mijn uitgebreide privacyreglement bekijken. 

Ik ben Martje van der Veer en met veel plezier woon ik samen met mijn man en onze 3 zonen in de mooie stad Zwolle.

Ik werk inmiddels 15 jaar als psychomotorisch therapeut.
Bewegen en mensen helpen, hebben altijd mijn interesse gehad. Op de middelbare school wist ik zeker dat ik bewegingsagogie en psychomotorische therapie aan de CALO wilde gaan studeren. Na meerdere stages in binnen- en buitenland ben ik met mijn diploma op zak gestart als therapeut binnen de kinder- jeugdpsychiatrie. Vervolgens ben ik 12,5 jaar werkzaam geweest in de jeugdzorg waar ik mij gespecialiseerd heb in trauma en hechting. Het werken met kinderen en jongeren gaat niet vervelen! Ik geniet van het contact met mijn cliënten. De veerkracht van kinderen & jongeren vind ik enorm inspirerend en bewonderenswaardig. De volgende eigenschappen typeren mijn benaderingswijze; enthousiasme, humor, integriteit, betrouwbaar, warm, creatief en zorgvuldig. Daarnaast heb ik oog voor het systeem en de samenwerking met betrokkenen.

Ik vind het hartstikke leuk, vernieuwend en een uitdaging om binnen het ambulante kader, in een kleinschalige setting van pmtActief, ons mooie vak uit te oefenen.

Martje van der Veer